Snelle navigatie menu :

 1. Ga naar inhoud
 2. Ga direct naar het onderdeel menu
 3. Ga naar tool zoekopdracht
 4. Ga naar menu Help
 5. Ga naar module
 6. Ga naar de lijst van toetsenbord snelkoppeling

Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie over ons cookie beleid.

SLUITEN

Help-menu :

 1. Sanofi in de wereld |
   
 2. Onze websites |
   
 3. Groep websites |
   
 4. Contact |
 5. Sitemap |
 6. Hulp
 1. Lettergrootte

  Verminderen Verhogen  
 
 
Empowering Life
 
   
   
   

  inhoud :

  Omnivit

  Contact

  Sanofi Belgium

  Airport Plaza
  Montreal Building
  Leonardo Da Vincilaan 19
  BE, 1831 Diegem
  info.belgium@sanofi.com

  Tel: 02 710 54 00
  Fax: 02 710 54 09

   
   

  Persberichten

  Sanofi in België

  Sanofi is een gediversifieerd bedrijf in de gezondheidszorg en niet alleen een farmaceutisch bedrijf. Samen met onze partners zetten wij ons actief in om de gezondheid te beschermen, de levenskwaliteit te verbeteren en antwoorden te geven op de behoeften en noden van 7 miljard wereldburgers. Daarvoor zetten wij ons in, in de eerste plaats door geneesmiddelen en vaccins beschikbaar te stellen.

  De kernactiviteiten van Sanofi in België bestaan uit klinische ontwikkeling, registratie, marketing, verkoop en distributie van geneesmiddelen op en zonder voorschrift. We bieden ook medische hulpmiddelen en innovatieve therapeutische oplossingen aan.

  Door de overname van Genzyme in 2011 heeft Sanofi  haar expertise op vlak van de biotechnologie en de behandeling van zeldzame ziektes versterkt . Met  grensverleggende behandelingen voor zeldzame genetische ziektes  en voor multiple sclerose brengt Genzyme nieuwe hoop voor patiënten. Genzyme's activiteiten in België omvatten het volledige spectrum van de biofarmaceutische ontwikkeling: gaande van onderzoek en klinische studies tot de productie en het op de markt brengen van innoverende geneesmiddelen.