Snelle navigatie menu :

 1. Ga naar inhoud
 2. Ga direct naar het onderdeel menu
 3. Ga naar tool zoekopdracht
 4. Ga naar menu Help
 5. Ga naar module
 6. Ga naar de lijst van toetsenbord snelkoppeling

Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie over ons cookie beleid.

SLUITEN

Help-menu :

 1. Sanofi in de wereld |
   
 2. Onze websites |
   
 3. Groep websites |
   
 4. Contact |
 5. Sitemap |
 6. Hulp
 1. Lettergrootte

  Verminderen Verhogen  
 
 

Wie zijn we?

Contact

Sanofi Belgium

Airport Plaza
Montreal Building
Leonardo Da Vincilaan 19
BE, 1831 Diegem

Tél. : 02 710 54 00
Fax : 02 710 54 09

Email: info.belgium@sanofi.com

inhoud :

Gediversifieerde wereldleider in de gezondheidszorg, gericht op de behoeften van patiënten

Met een omzet in 2015 van meer dan 37 miljard euro, en met 110.000 medewerkers in meer dan 100 landen, is Sanofi één van de grootste farmaceutische ondernemingen ter wereld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. De Belgische maatschappelijke zetel is gevestigd in Diegem.

Belangrijke therapeutische gebieden

Sanofi concentreert zijn activiteiten op volgende belangrijke therapeutische gebieden:

Geneesmiddelen van hoge kwaliteit voor miljoenen patiënten

De portfolio van gecommercialiseerde producten van Sanofi bevat meerdere geneesmiddelen die wereldleider zijn op hun gebied, namelijk trombose, hart- en vaatziekten, diabetes en kanker.

Naast geneesmiddelen op voorschrift, beschikt Sanofi Belgium over een omvangrijk portfolio van voorschriftvrije geneesmiddelen die verkrijgbaar zijn in de apotheek. Deze portfolio bevat onder meer pijnstillers, producten voor de huid en medicatie in geval van maagklachten en luchtwegeninfecties. Maken ook deel uit van ons aanbod: vitamines van het merk Omnivit, huidverzorgingsproducten van het merk Mitoderm, Erceflora ter versterking van de darmflora, Rhinacare voor neus- en oorhygiëne en de antiluizenshampo Silikom.

Expert in zeldzame ziektes

Door de overname van Genzyme in 2011 heeft Sanofi haar expertise op vlak van de biotechnologie en de behandeling van zeldzame ziektes versterkt . Met grensverleggende behandelingen voor zeldzame genetische ziektes en voor multiple sclerose brengt Genzyme nieuwe hoop voor patiënten. Genzyme's activiteiten in België omvatten het volledige spectrum van de biofarmaceutische ontwikkeling: gaande van onderzoek en klinische studies tot de productie en het op de markt brengen van innoverende geneesmiddelen. Meer informatie over Genzyme in België, vindt u op www.genzyme.be

Bijzonder productieve en innovatieve R&D

De basis van de wereldwijde groei van Sanofi is de bijzonder productieve en innovatieve R&D organisatie, met meer dan 16500 mensen die betrokken zijn in onderzoek en ontwikkeling en 20 onderzoekscentra op drie continenten Zij zetten zich samen in voor de ontwikkeling van innovatieve therapeutische behandelingen.

Laatste verandering: 03 juni 2016

Module :

Corporate information

Corporate information