Welkom bij Sanofi in België
Sanofi in België viert de 20ste verjaardag van O&O-vestiging in Gent en productiesite in Geel
Longkanker – behandelingen van de toekomst

Longkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker waar mensen aan overlijden. De prognose voor overleving is voor deze vorm van kanker, in vergelijking met andere vormen, nog steeds ongunstig.

Persberichten

20 Oktober 2021

Groei in hogere versnelling. Sanofi in België viert de 20ste verjaardag van O&O-vestiging in Gent en productiesite in Geel.

Onze plasma donatie dagen

Voor het derde jaar op rij gingen de medewerkers van Sanofi hun plasma doneren tijdens de plasma donatie dagen.

Hoe ga ik om met de diagnose van een chronische ziekte?

Bij Sanofi bestaat onze passie uit het voorkomen, behandelen en genezen van ziekten en aandoeningen gedurende het hele leven.

Onze inzet in de strijd tegen COVID-19

Sanofi blijft zich inzetten voor zorgverleners, patiënten en onze medewerkers en draagt ook bij om het risico en de impact van COVID-19 zoveel mogelijk in te dijken.

Ga bij ons aan de slag!

Wilt u zin geven aan uw werk en u inzetten voor een gezondere wereld? Wilt u aan de slag bij een inclusief bedrijf, waarvan de reikwijdte in België en internationaal een wereld van mogelijkheden voor u opent om u professioneel te ontwikkelen? Wilt u samen met de beste experts vorm geven aan de gezondheid van morgen?

Sanofi in België

Sanofi is een innovatieve farmaceutische onderneming. Door middel van wetenschappelijk onderzoek streeft het bedrijf ernaar ziekten te voorkomen en te bestrijden. Sanofi België telt 1.500 werknemers in 4 vestigingen: Brussel, Diegem, Geel en Gent.

Het laden...

Sanofi België

Airport Plaza - Montreal Building
Leonardo Da Vincilaan 19 - 1831 Diegem (BE)

Deze website maakt gebruik van cookies om zijn publiek te meten en stelt ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van deze cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing.

OK