Persberichten

19 Oktober 2022

Sanofi investeert 120 miljoen euro in productie van biologische geneesmiddelen in Geel.

Longkanker – behandelingen van de toekomst

Longkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker waar mensen aan overlijden. De prognose voor overleving is voor deze vorm van kanker, in vergelijking met andere vormen, nog steeds ongunstig.

Ontdek de nieuwe website over lysosomale stapelingsziekten

Ga naar Lysomed.be om de antwoorden te vinden op uw vragen en deze ziekten beter te begrijpen.

Hoe ga ik om met de diagnose van een chronische ziekte?

Bij Sanofi bestaat onze passie uit het voorkomen, behandelen en genezen van ziekten en aandoeningen gedurende het hele leven.

Onze inzet in de strijd tegen COVID-19

Sanofi blijft zich inzetten voor zorgverleners, patiënten en onze medewerkers en draagt ook bij om het risico en de impact van COVID-19 zoveel mogelijk in te dijken.

Ga bij ons aan de slag!

Wilt u zin geven aan uw werk en u inzetten voor een gezondere wereld? Wilt u aan de slag bij een inclusief bedrijf, waarvan de reikwijdte in België en internationaal een wereld van mogelijkheden voor u opent om u professioneel te ontwikkelen? Wilt u samen met de beste experts vorm geven aan de gezondheid van morgen?

Sanofi in België

Sanofi is een innovatieve farmaceutische onderneming. Door middel van wetenschappelijk onderzoek streeft het bedrijf ernaar ziekten te voorkomen en te bestrijden. Sanofi België telt 1.500 werknemers in 4 vestigingen: Brussel, Diegem, Geel en Gent.

Sanofi België

Airport Plaza - Montreal Building
Leonardo Da Vincilaan 19 - 1831 Diegem (BE)

+32 2 710 54 00    info.belgium@sanofi.com