Man en jongen spelen in de tuin

Sanofi in België

Sanofi is een innovatieve farmaceutische onderneming. Door middel van wetenschappelijk onderzoek streeft het bedrijf ernaar ziekten te voorkomen en te bestrijden. Als partner in de gezondheidszorg zet Sanofi zich in voor de gezondheid, levenskwaliteit en het welzijn van de patiënt.

In België maakt Sanofi deel uit van de top 10 van farmaceutische bedrijven. Bovendien zijn we in België actief in verschillende stadia van de zorg: van R&D met klinische studies, de productie van biologische geneesmiddelen tot registratie, commercialisatie en distributie van geneesmiddelen.

Sanofi België telt bijna 1.000 werknemers in 3 vestigingen: Brussel, Diegem en Geel.

Kantoor in Diegem
Diegem
Productiesite in Geel
Geel
Kantoor in Brussel
Brussel
Sanofi investeert ook veel in haar activiteiten in België. In 2016 kondigden we een uitbreiding aan van de productie site in Geel, een investering van maar liefst 300 miljoen euro. Deze investering werd dan ook bekroond met de Foreign Investment Trophy 2017 van Flanders Investment & Trade. Dit brengt de totale investering in de productiesite in Geel op 900 miljoen over de afgelopen 15 jaar. Deze continue investering toont dan ook de belangrijke bijdrage van Sanofi aan de Belgische pharmaindustrie.

Onze continue strijd voor een betere gezondheid voor iedereen

Sanofi werkt nauw samen met andere partners in de gezondheidszorg om nieuwe therapieën voor patiënten te ontwikkelen. Sanofi Belgium is lid van Pharma.be, de Algemene Vereniging van de Geneesmiddelenindustrie.

Sanofi in België

40
klinische studies
1.000
bijna 1.000 werknemers
€900 miljoen
investering in productie in Geel

Deze website maakt gebruik van cookies om zijn publiek te meten en stelt ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van deze cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing.

OK