Man en jongen spelen in de tuin

Laten we samen bouwen aan de gezondheid van morgen

Wilt u zin geven aan uw werk en u inzetten voor een gezondere wereld? Wilt u aan de slag bij een inclusief bedrijf, waarvan de reikwijdte in België en internationaal een wereld van mogelijkheden voor u opent om u professioneel te ontwikkelen? Wilt u samen met de beste experts vorm geven aan de gezondheid van morgen? Kom dan bij ons werken!

4
Vestigingen
>1500
Medewerkers in België
20+
Verschillende nationaliteiten

Onze functies

Sanofi is in België aanwezig in de hele waardeketen van geneesmiddelen, van onderzoek tot commercialisering. Als gevolg daarvan bieden wij een breed aanbod aan functies in onderzoek & ontwikkeling, productie, medisch, marketing, digitaal, verkoop, ondersteunende functies…

Ga bij ons aan de slag!

Bekijk al onze vacatures

Dit is mijn Sanofi, ontdek jouw Sanofi! Onze medewerkers verwoorden dit het beste!

Esther, Samuel, Dorien, Alexandre, Marisa and Anthony vertellen ons over hun werk bij Sanofi. Ontdek hun Sanofi!

Esther
Samuel
Dorien
Anthony
Marisa
Alexandre

Werken bij Sanofi in België is...

  • Zich inzetten voor gezondheid: wij zijn een onmisbare partner in het gezondheidszorgsysteem in België. Innovatie is de kern van ons DNA. Onze teams zijn voortdurend op zoek naar baanbrekende technologieën die patiënten therapeutische vooruitgang kunnen bieden.
  • Samenwerken met passie: onze medewerkers zetten zich in voor een collectieve dynamiek binnen een inclusief bedrijf in de overtuiging dat de diversiteit van talenten innovatie en prestaties ten goede komt.
  • Zin geven aan uw loopbaan: als partner in het zorgtraject van de patiënt zijn wij ook een partner in het leven en luisteren wij naar onze medewerkers zodat iedereen de kansen voor professionele ontwikkeling en mobiliteit kan grijpen die overeenkomen met zijn of haar ambities. Wij verbinden ons ertoe de beste arbeidsvoorwaarden en een kader van vertrouwen te bieden, flexibiliteit te bevorderen en het evenwicht tussen werk en privéleven te respecteren.

Deze website maakt gebruik van cookies om zijn publiek te meten en stelt ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van deze cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing.

OK