Het leven is een gezondheidsreis en wij bij Sanofi zijn betrokken bij de levering van innovatieve oplossingen voor zelfzorg wereldwijd om mensen te helpen hun persoonlijke gezondheid te beheren zodat ze gezondere en vollere levens kunnen leiden. We leveren onze oplossingen voor gezondheidszorg aan meer dan 150 landen wereldwijd.

Betere zorg door zelfzorg

Zelfzorg kan het welzijn vergroten, ziekte voorkomen, ziekte ontwijken en de gezondheid herstellen. We geloven dat het versterken van individuen, de gemeenschap en gezondheidszorgprofessionals om zelfzorg te promoten en in de praktijk te brengen zal leiden tot een betere gezondheid voor mensen over de hele wereld. Dit draagt op zijn beurt op significante wijze bij aan duurzamere systemen voor de gezondheidszorg.

Uw welzijn is onze prioriteit

Omdat uw gezondheid bij u begint, zijn we toegewijd aan de levering van oplossingen voor zelfzorg om u toe te staan uw persoonlijk welzijn beter te beheren.

Als partner in gezondheidsreis halen we het beste uit de wetenschap en combineren het met onze farmaceutische kwaliteitsstandaarden van wereldklasse om consumentgerichte, innovatieve medicijnen en producten te leveren voor een aantal belangrijke categorieën waaronder allergieën, hoest en verkoudheid, pijn, spijsvertering en voedingssupplementen.

Hoest en verkoudheid

Verkoudheid is één van de meest voorkomende ziektes bij zowel volwassenen als kinderen. Mensen ervaren maar liefst vijf symptomen tijdens de levenscyclus van een verkoudheid, ook al is hoest het meest voorkomende symptoom.

Ons assortiment voor hoest en verkoudheid pakt de volledige reeks symptomen aan zodat mensen verder kunnen met hun leven. Onze merken zijn vertrouwd over de hele wereld en sommigen zijn al meer dan 50 jaar op de markt.

Allergie

We erkennen dat allergieën uitdagend kunnen zijn en dat symptomen zoals jeukende ogen, niezen en een loopneus een last kunnen zijn in het dagelijks leven.
We begrijpen de behoeftes van mensen met allergieën en we hebben een aantal innovatieve, effectieve producten in ons assortiment die op effectieve wijze reageren op de specifieke allergie van elk persoon.

Gezonde spijsvertering

De darmen worden vaak de tweede hersens van het lichaam genoemd. Het spijsverteringskanaal levert energie en brandstof voor het hele lichaam, dus als iemand lijdt aan darmziektes, kan hun leven letterlijk op pauze worden gezet.

We bieden een brede serie digestieve oplossingen die werken aan de verlichting van maagzuur, indigestie en beheersing van diarree en constipatie.

Voedingssupplementen

Wereldwijd heeft 77% van de mensen de laatste 12 maanden voedingssupplementen gebruikt om hun algemene gezondheid te behouden, hun immuunsysteem te ondersteunen of een vitaminegebrek aan te vullen.

We zijn toegewijd aan het leveren van producten en diensten van wereldklasse die energie, stress, slaap en angst helpen beheersen.

Pijnzorg

Miljoenen mensen wereldwijd lijden ieder jaar pijn, of het nu op de korte termijn is, zoals hoofdpijn of buikpijn, of chronisch, zoals rugpijn.

Als gezondheidsreispartner richten we ons op het in staat stellen van de consumenten om gezonder en voller te leven door middel van een volledige serie holistische oplossingen voor pijnbeheersing.

Kunt u een innovatieve oplossing, project of product in Consumer Healthcare aanbieden, dan is CHC Open Innovation misschien de juiste partner om samen te werken. Klik hier om meer te weten: www.innovatewith.sanofi

Sanofi Belgium, MAT-BE-2300378, 1.0-04/23