Meisje wandelt op rijstveld

Verantwoord ondernemen

Sanofi handelt op ethische en verantwoorde wijze om zowel vandaag als morgen een gezondheidspartner te zijn. Bij al onze activiteiten staat de patiënt centraal, vanuit een visie op duurzame ontwikkeling die draait rond de vier principes Patient, People, Ethics en Planet.

Ons engagement inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), dat bepalend is bij alles wat we ondernemen, berust op vier prioriteiten:

Patient


de patiënt staat centraal binnen de activiteiten

People


onze collega’s en de lokale gemeenschappen

Ethics


de morele principes die aan de basis liggen van onze beslissingen, keuzes en handelingen

Planet


onze verplichting om milieubewust te handelen omdat het milieu ons allen aanbelangt

Highlights

Milieubewust

Aangezien de productie van geneesmiddelen een impact heeft op eindige bronnen zoals energie, lucht en water, is de zorg voor het milieu van essentieel belang voor het succes van onze onderneming. Sanofi streeft er naar om zijn ecologische voetafdruk te verminderen voor een gezondere planeet, met de betrokkenheid van iedereen.

Engagement

Als partner in de gezondheid, wil Sanofi ook nauw betrokken zijn bij de lokale gemeenschappen en een duurzame bijdrage leveren aan de maatschappij.

Transparantie

Samenwerking tussen industrie, gezondheidszorgverleners en gezondheidszorgorganisaties is een cruciale noodzaak bij het mogelijk maken van de ontwikkeling en het effectieve gebruik van nieuwe geneesmiddelen en de vormgeving van de toekomst van onderzoek.

Deze website maakt gebruik van cookies om zijn publiek te meten en stelt ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van deze cookies. Meer informatie gebruiksaanwijzing.

OK