Huisregels (sociale media)

Hier volgen 5 eenvoudige huisregels:
 

  • Wees origineel: Respecteer auteursrechten. Deel enkel video content, links, foto’s en tekst waar u de rechten van heeft. U bent verantwoordelijk voor de content die u deelt op deze pagina.
  • Denk aan ieders privacy: Deel geen private informatie van andere mensen of gevoelige informatie over uzelf.
  • Hou het proper en correct: Deel geen onzedige, misleidende of onwettige inhoud.
  • Geen persoonlijke aanvallen: Verspreid geen beledigingen, laster of bedreigingen. Let op uw woorden en toon, en vermijd posts die racistische, etnische, godsdienstige, gendergerelateerde of politieke oppositie oproepen. Als u kritiek geeft, beargumenteer deze dan steeds.
  • Blijf bij het onderwerp: Geen spam, kettingposts, commerciële/promotionele boodschappen of herhaaldelijke posts. Lees en respecteer ook de gangbare Facebook Terms & Policies.

Gelieve te noteren dat de inhoud gepost door fans op deze site niet noodzakelijk het standpunt of de mening van het bedrijf vertegenwoordigen. We zijn niet verantwoordelijk voor inhoud van derde partijen of websites vervat in links op deze pagina. Om de conversatie te bevorderen behouden wij ons het recht om posts en commentaren te verwijderen die niet aan onze huisregels voldoen. Iemand die niet-toegestane inhoud post zal eerst gewaarschuwd en dan uitgesloten worden van deelname aan onze community. Voor verdere informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, nodigen wij u uit om onze cookies en privacy policy (beschikbaar hier) te raadplegen. De gebruiksvoorwaarden van onze websites (beschikbaar hier) zijn ook van toepassing voor zover de bepalingen ervan relevant zijn voor onze Facebookpagina.

Als u vragen of opmerkingen hebt over deze verklaring of de praktijken van Sanofi Belgium, gelieve ons dan te contacteren via e-mail naar info.belgium@sanofi.com.

Deze pagina heeft louter een informatief doel. Als u vragen heeft betreffende uw gezondheid, uw diagnose of uw behandeling, raden wij u aan om een dokter te raadplegen. Deze Facebookpagina is niet geschikt om bijwerkingen te vermelden. Vraag in geval van bijwerkingen steeds de raad van een dokter of neem rechtstreeks contact op met Pharmacovigilance op 02/710 54 00 (7/7 24u/24u) of via pharmacovigilance.belgium@sanofi.com. Indien u bijwerkingen aangeeft verbonden met een geneesmiddel van Sanofi, zou Sanofi contact kunnen opnemen met u.

Deze Facebookpagina is alleen bedoeld voor inwoners van België en Luxemburg.

In België is de groep Sanofi actief via de juridische entiteit: Sanofi Belgium NV.

Laatste verandering: 02 januari 2018